Lähettipalvelut

Lähettipalveluiden käyttö on hyvä ratkaisu jokapäiväisiin tavarannoutoihin. On tehokkaampaa, laittaa lähetti asialle, kuin keskeyttää omat työt ja lähteä hakemaan pakettia.

Lue lisää

Pikakuljetukset

Tavaralähetit kuljettavat kertaluontoiset pikalähetyksenne ovelta ovelle, pöydältä pöydälle tai kädestä käteen. Lähetätte sitten kirjettä, lavaa tai putkinippua, niin yksi soitto riittää.

Lue lisää

Säännölliset kuljetukset

Kun kuljetustarpeet ovat säännöllisiä, kannattaa pohtia tarkasti onko kannattavampaa hoitaa kuljetukset itse vai hankkia kuljetusliike yhteistyökumppaniksi.

Lue lisää

Runkokuljetukset

Tavaralähetit operoi päivittäin kattavalla runkoverkostolla ympäri Suomea. Runkoliikenne keskittyy jakelualueiden välille ja näin pystymme tarjoamaan nopean kuljetuksen loppupäämäärään asti.

Lue lisää

Lämpösäädellyt kuljetukset

Tavaraläheteillä on kalustoa, joissa on lämmönsäätely. Lämmönsäätely mahdollistaa elintarvikkeiden, kukkien, näytteiden tai muiden lämpötilastaan tarkkojen tuotteiden kuljettamisen.

Lue lisää

Logistiikan suunnittelu

Aika on rahaa myös kuljetuksissa ja toimitusketjuissa. Toimituksia kun suunnitellaan on otettava huomioon toimitusaika ja -täsmällisyys, toimitusvarmuus ja toimituslaatu.

Lue lisää

Varastointi- ja terminaalipalvelut

Saattaa tulla tilanne, että varastotilat jäävät pieneksi ja varastointi ei ole enää hallinnassa. Silloin uusien toimitilojen etsiminen on välttämätöntä.

Lue lisää

Leipomotuotteiden lähettämötoiminta

Tavaralähetit ovat toimittaneet kauppoihin leipää jo 2000-luvun alkupuolelta asti. Vuosien saatossa leivänjakeluverkosto on kehittynyt hyvin laajaksi maakuntiin asti, niin Keski-Suomessa kuin Pohjanmaallakin.

Lue lisää

Kierrätysmateriaalin lajittelu ja kuljetus

Tavaralähettien toiminta ja palvelut ovat laajentuneet uudelle toimialalle. Vaasassa aloitettiin vuoden 2019 alussa kierrätysmateriaalien lajittelu, tietoturvakuljetukset ja -tuhoamiset.

Lue lisää

Soita 0207 622 333 tai jätä soittopyyntö

Pyrimme soittamaan sinulle takaisin aina mahdollisimman nopeasti. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Suomen vahvimmat Oiva