LOGISTIIKAN SUUNNITTELU

Toimituksia kun suunnitellaan on otettava huomioon toimitusaika ja -täsmällisyys, toimitusvarmuus ja toimituslaatu.  Tavaran kuljettamisen lisäksi Tavaralähettien ydinosaamiseen kuuluu kuljetusketjun suunnittelu juuri edellä mainitut kriteerit huomioiden. Logistiikan suunnittelun päätehtävänä on valita ja toteuttaa kuljetus aina sen hetkisen kuljetustarpeen mukaan. Kuljetustarve ja kuljetettava tavara ovat lähes joka kerta erilaiset. Kuljetuskustannukset pyritään minimoimaan oikeilla reittivalinnoilla, toimitusketjun nopeudella, turhalla välivarastoinnilla ja -käsittelyllä ja niin, että tarvittaessa lämpö- tai kylmäketju ei katkea.  

Tavaraläheteillä on osaava ja ammattitaitoinen tiimi asiantuntijoita suunnittelemassa myös teidän logistisia haasteita. Tiimiasiantuntijoilla on vuosikymmenten kokemus niin jakelu- kuin runkoliikenteen päivittäisestä järjestelystä ja suunnittelusta. Itse ei kannata yrittää ratkoa liian hankalia haasteita vaan antaa se Tavaralähettien tehtäväksi. Me suunnittelemme kertaluontoisen lähetyksen toimitusketjun ja siihen riittää vain puhelinsoitto. Otamme mielellään myös vastuullemme suunnitella jokapäiväiset säännölliset kuljetukset ja tehdä yhteistyötä kumppanina. Kumppanina otamme vastuun täysin teidän logistiikasta vuoden jokaisena päivänä. 

Sen lisäksi, että suunnittelemme mahdollisimman nopeaa ja kustannustehokasta logistiikkaa, haluamme pitää kaiken toimintamme läpinäkyvänä. Läpinäkyvyys tulee esille toimitusketjun ja kaluston reaaliaikaisena seurantana, informaation mahdollisimman tehokkaana jakamisena sekä sidosryhmätoiminnan avoimuudella tahojen välillä. 

Soita 0207 622 333 tai jätä soittopyyntö

Pyrimme soittamaan sinulle takaisin aina mahdollisimman nopeasti. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Suomen vahvimmat Oiva