Tavaralähetit

Tavaralähetit on uuden aikakauden kuljetusliike ja logistiikkakumppani. Viemme ripeästi perille yksittäiset pikalähetykset, mutta olemme mielellämme myös osana suunnittelemassa teille kattavampia logistiikkaratkaisuja. Tavaralähetit on joustava kertaluontoisen paketin lähetiksi tai pidemmäksi aikaa sitoutuvaksi logistiikkakumppaniksi.

Kuljetustarpeesi voi olla pieni tai suuri, kevyt tai painava, kertaluontoinen tai säännöllinen, niin palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit siis olla meihin yhteydessä oli kuljetustarpeesi millainen hyvänsä, koska meidän osaamisen keskiössä tavaran kuljettamisen lisäksi on, reittien suunnittelu ja logististen haasteiden ratkominen. Koko palvelun johtoajatus on helppous. Tavaraläheteillä ei tarvitse selata verkkosivuja tai taulukoita eikä täytetä kuormakirjoja vain pelkkä soitto riittää. Ota luuri käteen ja kerro meille mitä haluat kuljettaa ja minne, niin me etsimme ratkaisun. Sinua palvelee joka kerta saman ihmiset ja olemme todella helposti tavoitettavissa.

Uskomme, että hyvinvoiva lähetti ja toimiva tiimi ovat kaiken perusta. Tavaralähetit työllistävät lähes sata rehtiä, työssään viihtyvää, kokenutta lähettiä ja omistajat työskentelevät yrityksessä myös itse. Tarjoamme läheteille laadukkaat työvaatteet ja nykyaikaisen kaluston, jotka tarjoavat hyvät edellytykset ystävälliselle asiakaspalvelulle teidän asiakkaan luona. Hyvästä tiimistä ja yhteishengestä kumpuaa punainen lanka koko yritystoimintaan. Vuosien varrella Tavaralähettien palvelulupaukseksi ja keskeiseksi arvoksi on noussut luotettavuus, joka heijastuu kaikessa tekemisessä. Toimituslaatu ja -varmuus ovat olleet alusta asti kantava kriteeri, johon asiakkaat ovat voineet aina luottaa. Se mitä luvataan niin tehdään.

Missio ja visio

Meidän missio on tavaran kuljettaminen. Se on ydinosaamisemme, ilman sitä meitä ei olisi. Kaikki oheispalvelut mitä me teemme sen ympärillä; suunnittelu, asiakaspalvelu, sidosryhmätoiminta tukevat meidän kiitettävää onnistumista missiossamme. 

Visio määrittelee mitä haluamme Tavaralähetteinä olla ja mitä haluamme saavuttaa. Visio asettaa meille päämäärän mitä me tavoittelemme strategian avulla. Arvomme ovat läsnä joka päivä ja ohjaavat toimintaamme oikeaan suuntaan kaiken aikaa, kohti tulevaisuutta ja tavoitetta millaiseksi haluamme tulla. 

Olemme toimialan houkuttelevin työpaikka ja yksi suurimmista yksityisistä logistiikkayrityksistä Suomessa. Tehokkaalla tiimityöllä olemme toteuttaneet ensiluokkaista kuljetuspalvelua, kuljetushaasteiden ratkaisukykyä, asiakaspalvelua ja sidosryhmätoimintaa. Olemme kuljetusalan uudistaja ja esimerkillinen toimija. 

Soita 0207 622 333 tai jätä soittopyyntö

Pyrimme soittamaan sinulle takaisin aina mahdollisimman nopeasti. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Suomen vahvimmat Oiva