TIEDOTE YRITYSKAUPASTA

Jyväskylän Tavaralähetit Oy on ostanut Kuljetusliike Jokilaakson Liikenne Oy:n liiketoiminnan 05.01.2023. Yrityskauppa astuu voimaan 16.01.2023. Sopimuksen allekirjoittivat Jokilaakson Liikenne Oy:n puolesta Antti ja Pekka Röman ja Tavaralähetit Oy:n puolesta Marko Mikkilä ja Janne Friman.

Kuljetusliike Jokilaakson Liikenne Oy on perustettu vuonna 1999 ja suku on harjoittanut kuljetustoimintaa jo vuodesta 1934 lähtien J.A. Röman nimellä. Vuodesta 1969 toiminta oli Linjaliike Röman Oy:n nimellä linja-autoliikenteen parissa, kunnes palasivat 1994 takaisin kuorma-autoliikenteen pariin. Viimeiset vuodet toiminnasta on vastannut Antti Röman.

Jokilaakson liikenne Oy:ltä siirtyvät lämpösäädellyt kuorma-autot ja henkilökunta vanhoina työntekijöinä Tavaralähetit Oy:lle. Toteutetun yrityskaupan myötä Tavaralähetit Oy:lle siirtyy myös vakiintuneet, laajat ja kattavat reitit. Säännölliset reitit kulkevat Keski-Suomen, Pirkanmaan, Lahden, Pohjanmaan ja Etelä-Suomen alueella. Jokilaakson liikenne Oy:llä on pitkäaikaiset ja huolella hoidetut asiakassuhteet, jotka myös siirtyvät yrityskaupan mukana Tavaralähetit Oy:lle.

Yrityskauppa yhdistää kaksi keskisuomalaista kuljetusliikettä, joilla on vuosikymmenten kokemus kuljetusliikkeen toiminnan pyörittämisestä. Yrityskaupan tuloksena Tavaralähetit Oy pystyy tarjoamaan Jokilaakson liikenne Oy:n asiakkaille jo koko Suomen kattavia kuljetuspalveluita ja Tavaralähetit Oy:n jalansija pääsee kehittymään entisestään Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella.

Tuoreimmat artikkelit

29.05.2024 12:07

Voiko kuljetusliikkeen joustavuus ja ketteryys säilyä kasvun myötä?

Lue kuinka Tavaralähetit on säilyttänyt joustavuuden ja ketteryyden kasvun myötä.

12.04.2024 12:09

Biokaasun on todettu olevan puhtain ratkaisu raskaan liikenteen käyttövoimaksi

Perustelut miksi olemme valinneet biokaasun

11.01.2024 14:00

Logistiikan opiskelijoiden ja kuljetusliikkeiden yhteistyö: Tulevaisuuden innovatiiviset ratkaisut logistiikkaan

Yhteistyö on kaksisuuntainen väylä, jossa opiskelija voi rakentaa uraansa ja kuljetusliike saa lisäarvoa nuoren ja motivoituneen työntekijän kautta.

04.03.2024 14:40

Tavaralähettien ja PostNordin yhteistyö alkoi 1.3.2024

Tavaralähetit toimii PostNordin kumppanina nouto- ja jakelutoiminnoissa Keski-Suomen alueella sekä Vantaa – Jyväskylä -runkolinjalla.

Suomen vahvimmat Oiva