TIEDOTE YRITYSKAUPASTA

Jyväskylän Tavaralähetit Oy on ostanut Kuljetusliike Jokilaakson Liikenne Oy:n liiketoiminnan 05.01.2023. Yrityskauppa astuu voimaan 16.01.2023. Sopimuksen allekirjoittivat Jokilaakson Liikenne Oy:n puolesta Antti ja Pekka Röman ja Tavaralähetit Oy:n puolesta Marko Mikkilä ja Janne Friman.

Kuljetusliike Jokilaakson Liikenne Oy on perustettu vuonna 1999 ja suku on harjoittanut kuljetustoimintaa jo vuodesta 1934 lähtien J.A. Röman nimellä. Vuodesta 1969 toiminta oli Linjaliike Röman Oy:n nimellä linja-autoliikenteen parissa, kunnes palasivat 1994 takaisin kuorma-autoliikenteen pariin. Viimeiset vuodet toiminnasta on vastannut Antti Röman.

Jokilaakson liikenne Oy:ltä siirtyvät lämpösäädellyt kuorma-autot ja henkilökunta vanhoina työntekijöinä Tavaralähetit Oy:lle. Toteutetun yrityskaupan myötä Tavaralähetit Oy:lle siirtyy myös vakiintuneet, laajat ja kattavat reitit. Säännölliset reitit kulkevat Keski-Suomen, Pirkanmaan, Lahden, Pohjanmaan ja Etelä-Suomen alueella. Jokilaakson liikenne Oy:llä on pitkäaikaiset ja huolella hoidetut asiakassuhteet, jotka myös siirtyvät yrityskaupan mukana Tavaralähetit Oy:lle.

Yrityskauppa yhdistää kaksi keskisuomalaista kuljetusliikettä, joilla on vuosikymmenten kokemus kuljetusliikkeen toiminnan pyörittämisestä. Yrityskaupan tuloksena Tavaralähetit Oy pystyy tarjoamaan Jokilaakson liikenne Oy:n asiakkaille jo koko Suomen kattavia kuljetuspalveluita ja Tavaralähetit Oy:n jalansija pääsee kehittymään entisestään Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella.

Tuoreimmat artikkelit

28.11.2023 13:17

Kokonaisvaltainen logistiikan suunnittelu – yrityksesi tehokkuuden taustavoima

Emme vain kuljeta, vaan haluamme tarjota logistiikan suunnittelua palveluna asiakkaillemme.

11.10.2023 14:14

Toimitusketjun viimeinen lenkki

– Miksi se on kaikkein tärkein?

19.09.2023 14:21

Hae kuorma-autonkuljettajaksi Ouluun

Jos haluat olla osa dynaamista tiimiämme, liity joukkoomme ja auta meitä rakentamaan logistiikan tulevaisuutta.

Suomen vahvimmat Oiva