TULE MEILLE TÖIHIN!

Tavaralähetit ovat pitkään alalla työskennelleiden ammattilaisten perustama yritys. Vankka osaaminen sekä logistinen ammattitaito heijastuvat kaikessa toiminnassa. Tavaralähetit ovat hallitusti kasvava yritys, jonka yksi tärkeä arvo on taloudellinen vastuu. Tavaralähetit tarjoavat asiakkailleen reipasta ja rehtiä kuljetuspalvelua sekä henkilöstölle hyvän työpaikan, jossa saa olla ylpeä tekemästään työstä.

Henkilöstön hyvinvointi on avainasemassa työssä kiitettävästi onnistumiselle ja juuri siksi Tavaraläheteillä halutaan, että olosuhteet työntekoon ovat optimaaliset. Sen vuoksi Tavaraläheteillä pidetään kalusto nykyaikaisena, jota huolletaan säännöllisesti ja tarjotaan laadukkaat työvaatteet. Tavaraläheteillä tiedetään, että hyvinvoiva lähetti, on yrityksen tärkein voimavara.

Mikäli olet pätevä ratinpyörittelijä ja asiakkaiden palveleminen tuottaa sinulle iloa, sinussa saattaa olla ainesta lähetiksi!

Rekrytointi-ilmoitus:

Tavaralähetit on lähettipalveluihin, pikakuljetuksiin ja runkoliikenteeseen keskittynyt kuljetusliike. Tehokkaalla tiimityöllä olemme toteuttaneet ensiluokkaista kuljetuspalvelua, kuljetushaasteiden ratkaisukykyä, asiakaspalvelua ja sidosryhmätoimintaa. Ajamme joka päivä läpi Suomen Vantaalta Enontekiölle ja runkoliikenne jakaantuu Keski-Suomesta myös Länsi- sekä Itä-Suomen alueille. Terminaaleja löytyy viisi (Jyväskylästä, Seinäjoelta, Kuopiosta, Oulusta ja Rovaniemeltä), joiden ympärille on rakennettu tehokas jakeluverkosto.

Tavaralähetit on pitkään alalla työskennelleiden ammattilaisten perustama yritys. Vankka osaaminen sekä logistinen ammattitaito heijastuvat kaikessa toiminnassa ja yksi tärkeä arvo on taloudellinen vastuu kasvun vierellä. Tavaralähetit tarjoavat asiakkailleen reipasta ja rehtiä kuljetuspalvelua sekä henkilöstölle hyvän työpaikan, jossa saa olla ylpeä tekemästään työstä.

Henkilöstön hyvinvointi on avainasemassa työssä kiitettävästi onnistumiselle ja juuri siksi Tavaraläheteillä halutaan, että olosuhteet työntekoon ovat optimaaliset. Sen vuoksi Tavaraläheteillä pidetään kalusto nykyaikaisena, jota huolletaan säännöllisesti sekä tarjotaan laadukkaat työvaatteet. Tavaraläheteillä tiedetään, että hyvinvoiva lähetti, on yrityksen tärkein voimavara.

Etsimme Jyväskylän Tavaralähetit Oy:lle työsuhteisiin

PAKETTI- JA KUORMA-AUTONKULJETTAJIA SEINÄJOELLE

Tehtäviä on avoinna paketti- ja kuorma-autonkuljettajille eripituisiin työsuhteisiin. Toivomme sinulta aiempaa kuljetuskokemusta ja toimeliasta asennetta, koska Tavaralähetit on tunnettu luotettavasta, nopeasta ja sujuvasta kuljetuspalvelusta. Omaat myös sopivasti asiakaspalveluasennetta, joka näkyy asiakaskohtaamisissa. Sinulla tulee olla B/C-ajokortti ja tarvittava ammattipätevyys, ADR-ajolupa on eduksesi. Työ on vuorotyötä ja työvuorot kulkevat 2-viikon jaksoissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja pitkäaikaisen työsuhteen tai kesätyön kuljetusalan arvostetulla toimijalla. Palkka TES:n mukainen lisineen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähde hakuun mukaan pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Hae kuitenkin 12.4. mennessä Duunitorin tai verkkosivujemme kautta www.tavaralahetit.fi

Lisätietoa Kati Mikkilä

p.040-5024105Täytä hakemus

Click or drag a file to this area to upload.

Soita 0207 622 333 tai jätä soittopyyntö

Pyrimme soittamaan sinulle takaisin aina mahdollisimman nopeasti. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Suomen vahvimmat Oiva