Jyväskylä

Tavaralähettien pääterminaali sijaitsee Jyväskylässä. Keski-Suomessa Tavaralähetit on toiminut jo 80-luvulta asti ja osa työntekijöistä työskentelee Tavaraläheteillä edelleen. Vuosien saatossa alueelle on kehittynyt laajat verkostot.

Lue lisää

Tampere

Tampereella sijaitsee Tavaralähettien väliterminaali yhteistyökumppanin kanssa. Runkolinjoja kulkee päivittäin useampi Jyväskylän ja Tampereen välillä. Jakeluita tehdään ympäri Pirkanmaata joka päivä.

Lue lisää

Seinäjoki

Seinäjoella sijaitsee yksi Tavaralähettien terminaaleista. Seinäjoelta hoidetaan koko Pohjanmaan jakelut jo aamuvarhain. Terminaalilla on hyvät välivarastointitilat ja teemme myös päivystyksiä kuljetuksineen tarvittaessa.

Lue lisää

Oulu

Uuden runkolinjan myötä Tavaralähettien toiminta on kasvanut Oulun alueelle. Oulusta lähtee joka yö runkolinja Rovaniemelle ja saman päivänä aikana teemme jakelut Länsi-Lappia myöten.

Lue lisää

Rovaniemi/Länsi-Lappi

Vuoden 2018 alussa Tavaralähetit aloittivat kuljetukset myös Pohjois-Suomessa. Rovaniemeltä tuomme lähetyksiä saman päivän aikana ympäri Länsi-Lappia.

Lue lisää

Kuopio

Keväällä 2022 Tavaralähettien jakeluverkosto kasvoi Itä-Suomen alueelle. Kuopiossa terminaali sijaitsee trubenkuja 1:ssä. Kuopiosta tehdään jakeluita päivittäin mm. Joensuuhun, Kajaaniin, Iisalmeen ja Varkauteen.

Lue lisää

Soita 0207 622 333 tai jätä soittopyyntö

Pyrimme soittamaan sinulle takaisin aina mahdollisimman nopeasti. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Suomen vahvimmat Oiva