MEILLE ON AVATTU UUDET VERKKOSIVUT!

Olemme uudistaneet verkkosivumme ja julkaisupäivä on vihdoin koittanut. Uusien sivujen tavoitteena on kertoa entistä tarkemmin miksi Tavaralähetit on olemassa, mikä on meidän missio ja missä me olemme hyviä. Kun kerromme rehellisesti meistä, niin löydämme varmasti kumppaneita, jotka etsivät meitä. Avaamme siis strategiaamme, arvoja, missiota ja tulevaisuuden visioita! Käy tutustumassa meihin lisää ja mielellään otamme palautetta vastaan. Vaikka sivut ovat uudet niin aina löytyy kehitettävää, siksi haluamme kuulla mitä mieltä olette sivuista.

Palautetta voi laittaa esimerkiksi sähköpostilla

Uutta sivuilla on hintakartta, jonka avulla voit arvioida kuljetuksesi hinnan. Saat hinta-arvion joko Vantaalta Enontekiölle tai Turusta Kuopioon – mikä ikinä kuljetustarpeesi onkaan! Kun olet saanut arvion kustannuksista voit laittaa meille yhteydenottopyynnön samanaikaisesti. Me soitamme sinulle ja teemme suunnitelman kuinka lähetyksesi saadaan perille. Hyvin helppoa, nopeaa ja joustavaa! Lue lisää!

Meillä on avattu uusia runkolinjoja ja sivuilta löytyy uusi kartta mistä on helppo katsoa kaikki väylät, missä liikumme. Runkolinjat liikkuvat pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan ja teemme varhaisia aamujakeluita usealla paikkakunnalla. Jos haluat tarkempaa tietoa aikatauluista niin ota yhteyttä meihin niin käydään asiaa yhdessä läpi. Lue lisää!

Toivottavasti sivuilta ja kuvista välittyy yksi tärkeistä arvoistamme eli tiimi ja välittäminen. Me teemme töitä hymysuin, mutta tosissaan. Meillä on loistava tiimi ja tiedämme, että suuri voimavara nojaa siihen. Ole sellainen kuin olet ja tule sellaiseksi kuin haluat, me arvostamme toistemme osaamista ja erilaisuutta, koska siinä piilee vahvuus. Toimintamme perustuu rehellisyydelle, avoimuudelle ja erilaisuuden hyväksynnälle. Me välitämme toisistamme yksilöinä. 

Iloista ja aurinkoista kesää kaikille!

Annika

Tuoreimmat artikkelit

Teemu Harju

21.03.2023 11:06

Kuinka pitää kuljetusala vetovoimaisena?

Kuinka jokainen kuljetusliike voi omalla toiminnallaan vaikuttaa siihen, että kuljetusala pysyy vetovoimaisena?

08.02.2023 14:51

Kuljetusliikkeenä poistamme ulkoistamisen murheet

Tavaralähetit kumoaa haasteet ja riskit

06.01.2023 10:53

TIEDOTE YRITYSKAUPASTA

Jyväskylän Tavaralähetit Oy on ostanut Kuljetusliike Jokilaakson Liikenne Oy:n liiketoiminnan 05.01.2023. Yrityskauppa astuu voimaan 16.01.2023.

05.08.2022 11:16

BLOGISSA:
Logistiikan työtehtävät tulevaisuudessa

16.12.2021 12:46

Ajankohtaista

Otamme polttoainelisän käyttöön 1.1.2022

Suomen vahvimmat Oiva