LOPPUKESÄN KUULUMISIA!

Tervetuloa syksy ja ajankohtaiset logistiikkakuulumiset!

Syksy tuo mukanaan jännittäviä mahdollisuuksia logistiikan maailmaan! Pandemian ja kriisin vaikutukset ovat yhä läsnä, mutta talouden elpyminen ja kestävän kehityksen korostuminen luovat uutta intoa tekemiseen ja uskoa siihen, että kaikki kääntyy parempaan.

Ympäristövastuullisuus on sydämenasia meille kaikille Tavaraläheteillä. Tavoitteenamme on rakentaa entistä älykkäämpiä ja kestävämpiä ratkaisuja, jotka vähentävät hiilijalanjälkeämme ja edistävät vihreämpää logistiikkaa. Tänä vuonna olemme keskittyneet erityisesti kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen, jotka tehostavat toimitusprosessejamme ja tuovat lisäarvoa asiakkaillemme. Vuonna 2023 kaikki päärunkomme kulkevat biokaasulla.

Digitalisaation nopea kehitys on yksi avaintekijä logistiikan tulevaisuuden muovaajana. Tekoälyn, älykkäiden alustojen ja esineiden internetin avulla voimme optimoida kuljetusreittejä, hallinnoida varastoja älykkäämmin ja tehostaa tietojen analysointia. Näin pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä nopeammin ja tarkemmin. Nyt syksyn tullen pureudumme näihin asioihin entistä tiiviimmin.

Haasteena tulee kuitenkin olemaan myös työvoimapula. Logistiikka-ala kaipaa osaavia ammattilaisia, jotka ymmärtävät sekä teknologian että liiketoiminnan yhteensovittamisen merkityksen. Me panostamme työntekijöidemme jatkuvaan kehittämiseen ja hyvinvointiin varmistaaksemme, että meillä on parhaat ammattilaiset palvelemassa asiakkaitamme. Edelleen lunastamme lupauksen SOITTO RIITTÄÄ.

Odotamme innolla yhteistyötä kanssanne logistiikkahaasteiden ratkaisemiseksi! Olipa kyseessä sitten tavaroiden toimitus, varastonhallinta tai kestävän logistiikan suunnittelu, minä ja Tavaralähettien muu väki olemme täällä auttamassa.

Loppukesäterkuin ja työintoa puhkuen,

Annika

Täältä voit lukea lisää vihreästä logistiikasta https://www.tavaralahetit.fi/vihrea-logistiikka/

Täältä voit hakea meille töihin https://www.tavaralahetit.fi/rekrytointi/

Tuoreimmat artikkelit

29.05.2024 12:07

Voiko kuljetusliikkeen joustavuus ja ketteryys säilyä kasvun myötä?

Lue kuinka Tavaralähetit on säilyttänyt joustavuuden ja ketteryyden kasvun myötä.

12.04.2024 12:09

Biokaasun on todettu olevan puhtain ratkaisu raskaan liikenteen käyttövoimaksi

Perustelut miksi olemme valinneet biokaasun

11.01.2024 14:00

Logistiikan opiskelijoiden ja kuljetusliikkeiden yhteistyö: Tulevaisuuden innovatiiviset ratkaisut logistiikkaan

Yhteistyö on kaksisuuntainen väylä, jossa opiskelija voi rakentaa uraansa ja kuljetusliike saa lisäarvoa nuoren ja motivoituneen työntekijän kautta.

04.03.2024 14:40

Tavaralähettien ja PostNordin yhteistyö alkoi 1.3.2024

Tavaralähetit toimii PostNordin kumppanina nouto- ja jakelutoiminnoissa Keski-Suomen alueella sekä Vantaa – Jyväskylä -runkolinjalla.

Suomen vahvimmat Oiva