Kiertotaloutta tukevat palvelut yrityksille

Me näemme jätteen ja materiaalin tärkeänä resurssina. Jätteen ja materiaalin kokonaisvaltainen lajittelu ja uudelleen kierrätys on kiertotalouden edellytys. Kiertotaloudessa materiaalin arvo halutaan säilyttää ja jätteet minimoida. Tämä on toimintamalli, jossa käyttö suunnitellaan niin, että jätettä syntyisi mahdollisimman vähän ja materiaali säilytetään kierrossa mahdollisimman pitkään. Tehokkaalla kiertotaloudella vähennämme yhteiskunnan kustannuksia ja edistämme ympäristönsuojelua.  

 Vaasan tuotantoyksikössä käsitellään vuosittain suuri määrä jätettä, josta hyödynnetään materiaalia uudelleen hyödynnettäväksi raaka-aineeksi ja energiaksi. Hoidamme tällä hetkellä yrityksien tietoturvapalvelun, materiaalin lajittelun ja kierrätyksen Pohjanmaan alueella. Ratkaisu on yritykselle turvallinen, luotettava ja helppo, esimerkiksi arkaluontoisten asiakirjojen hävittämiselle. 

Yrityksiltä tulee paljon kierrätykseen sopivaa materiaalia, siksi he ovat osaltaan vastuussa siitä kuinka tehokkaaksi kiertotaloutta pystytään kehittämään. Kierto on saatava tehokkaaksi ja sujuvaksi. Meidän tehtävä on yhteistyössä kehittää alalle nykyaikaiset ratkaisut sekä neuvoa ja auttaa löytämään kiertotaloutta tukevat palvelut. Tarkoitus on antaa organisaatiolle valmis ja helppo palvelu, jonka avulla voidaan olla varmoja, että yrityksen kierrätettävä materiaali on jalostettu parhaalla mahdollisella tavalla uusiutuvaksi energiaksi. Lisäksi otamme täyden vastuu siitä, että asiakirjat hävitetään luotettavasti. Tämä on yrityksille helppo ja luotettava tapa antaa kokonaisvastuu meille ja samalla toimia vastuullisesti. 

Lisätietoa saat: Marko Mikkilä p. 040 6730800

Materiaalin lastausta Vaasassa
Tuotantotehdas Vaasa
Jätteen lajittelua Vaasassa

Tuoreimmat artikkelit

Teemu Harju

21.03.2023 11:06

Kuinka pitää kuljetusala vetovoimaisena?

Kuinka jokainen kuljetusliike voi omalla toiminnallaan vaikuttaa siihen, että kuljetusala pysyy vetovoimaisena?

08.02.2023 14:51

Kuljetusliikkeenä poistamme ulkoistamisen murheet

Tavaralähetit kumoaa haasteet ja riskit

06.01.2023 10:53

TIEDOTE YRITYSKAUPASTA

Jyväskylän Tavaralähetit Oy on ostanut Kuljetusliike Jokilaakson Liikenne Oy:n liiketoiminnan 05.01.2023. Yrityskauppa astuu voimaan 16.01.2023.

05.08.2022 11:16

BLOGISSA:
Logistiikan työtehtävät tulevaisuudessa

16.12.2021 12:46

Ajankohtaista

Otamme polttoainelisän käyttöön 1.1.2022

Suomen vahvimmat Oiva