Kiertotaloutta tukevat palvelut yrityksille

Me näemme jätteen ja materiaalin tärkeänä resurssina. Jätteen ja materiaalin kokonaisvaltainen lajittelu ja uudelleen kierrätys on kiertotalouden edellytys. Kiertotaloudessa materiaalin arvo halutaan säilyttää ja jätteet minimoida. Tämä on toimintamalli, jossa käyttö suunnitellaan niin, että jätettä syntyisi mahdollisimman vähän ja materiaali säilytetään kierrossa mahdollisimman pitkään. Tehokkaalla kiertotaloudella vähennämme yhteiskunnan kustannuksia ja edistämme ympäristönsuojelua.  

 Vaasan tuotantoyksikössä käsitellään vuosittain suuri määrä jätettä, josta hyödynnetään materiaalia uudelleen hyödynnettäväksi raaka-aineeksi ja energiaksi. Hoidamme tällä hetkellä yrityksien tietoturvapalvelun, materiaalin lajittelun ja kierrätyksen Pohjanmaan alueella. Ratkaisu on yritykselle turvallinen, luotettava ja helppo, esimerkiksi arkaluontoisten asiakirjojen hävittämiselle. 

Yrityksiltä tulee paljon kierrätykseen sopivaa materiaalia, siksi he ovat osaltaan vastuussa siitä kuinka tehokkaaksi kiertotaloutta pystytään kehittämään. Kierto on saatava tehokkaaksi ja sujuvaksi. Meidän tehtävä on yhteistyössä kehittää alalle nykyaikaiset ratkaisut sekä neuvoa ja auttaa löytämään kiertotaloutta tukevat palvelut. Tarkoitus on antaa organisaatiolle valmis ja helppo palvelu, jonka avulla voidaan olla varmoja, että yrityksen kierrätettävä materiaali on jalostettu parhaalla mahdollisella tavalla uusiutuvaksi energiaksi. Lisäksi otamme täyden vastuu siitä, että asiakirjat hävitetään luotettavasti. Tämä on yrityksille helppo ja luotettava tapa antaa kokonaisvastuu meille ja samalla toimia vastuullisesti. 

Lisätietoa saat: Marko Mikkilä p. 040 6730800

Materiaalin lastausta Vaasassa
Tuotantotehdas Vaasa
Jätteen lajittelua Vaasassa

Tuoreimmat artikkelit

29.05.2024 12:07

Voiko kuljetusliikkeen joustavuus ja ketteryys säilyä kasvun myötä?

Lue kuinka Tavaralähetit on säilyttänyt joustavuuden ja ketteryyden kasvun myötä.

12.04.2024 12:09

Biokaasun on todettu olevan puhtain ratkaisu raskaan liikenteen käyttövoimaksi

Perustelut miksi olemme valinneet biokaasun

11.01.2024 14:00

Logistiikan opiskelijoiden ja kuljetusliikkeiden yhteistyö: Tulevaisuuden innovatiiviset ratkaisut logistiikkaan

Yhteistyö on kaksisuuntainen väylä, jossa opiskelija voi rakentaa uraansa ja kuljetusliike saa lisäarvoa nuoren ja motivoituneen työntekijän kautta.

04.03.2024 14:40

Tavaralähettien ja PostNordin yhteistyö alkoi 1.3.2024

Tavaralähetit toimii PostNordin kumppanina nouto- ja jakelutoiminnoissa Keski-Suomen alueella sekä Vantaa – Jyväskylä -runkolinjalla.

Suomen vahvimmat Oiva