KALUSTO

Ajoneuvoja on pakettiautoja, katto- ja kylkiaukeavia kuorma-autoja sekä puoliperävaunu- ja moduuliyhdistelmiä. Kaiken kaikkiaan ajoneuvoja on yhteensä noin 50 kpl. Kaikki ajoneuvot ovat vähäpäästöisiä ja Euro 6 – luokiteltuja. Ajoneuvohankinnat on suunniteltu reiteille niin, että kuormatilan käyttöaste on aina optimaalinen ja tukee vihreän logistiikan ajattelumallia. Uuden kaluston lisäksi panostamme toimitusverkoston suunnitteluun ja liikutamme aina mahdollisimman täysiä ajoneuvoja. Pitkällä tähtäimellä saadaan kustannussäästöjen lisäksi myös päästövähennyksiä alas kun jakelureittejä järkeistetään ja kuljetuksia yhdistellään. Tavara- ja runkoliikenteen vajaakäytön vähentämisellä on suuri merkitys logistiikan päästöjen ja energiankulutuksen minimoinissa ja siihen päädytään vain asiantuntevalla ja laadukkaalla logistiikan suunnittelulla.

Turvallisuuden liikenteessä takaa ammattitaitoiset kuljettajat sekä säännöllisesti huollettu kalusto. Kuljettajamme pitävät joka päivä huolta ajoneuvon siisteydestä ja reagoivat nopeasti puutteisiin. Hyvät yhteistyökumppanit tekevät meille huoltoja nopealla aikataululla ja luotettavasti. Kalustomme on myös hyväksytty ja soveltuva elintarvikekuljetuksiin. Elintarvikeviranomaiset ovat antaneet meille Oiva-merkinnän niin terminaalin kuin kaluston hyväksynnän osalta.

Osa ajoneuvoista on myös lämpösäädeltyjä eli elintarvikkeita ja muita lämmönvaihtelulle herkkiä kuljetuksia voidaan tehdä kelillä kuin kelillä. Monipuolisuus kalustossa antaa mahdollisuuksia vastata asiakkaiden tarpeisiin oli kyseessä lääke- ja näytekuljetuksia, kukkien, elintarvikkeiden tai muiden lämpötilasta tarkkojen tuotteiden kuljettamista. Takaamme siis, että tuotteet ovat suojassa säätilan suurilta vaihteluilta jokaisena vuoden aikana niin kuumalta, kylmältä kuin myös kosteudelta.

Käytössämme on Ecofleet ajoneuvojen hallintajärjestelmä, jonka avulla pystymme paikantamaan jokaisen ajoneuvomme sekä seuraamaan ajoreittejä. Ecofleet auttaa hahmottamaan kokonaisuutta sekä tekemään järkeviä ratkaisuja kuljetustehtävien hallinnassa. GPS-seuranta antaa yhdelle näytölle näkymän kaikista ajoneuvojen ja työntekijöiden sijainnista. Sen ansiosta pystymme aikatauluttamaan tehtävät ja työvoiman tehokkaasti sekä saamme reaaliaikaisen katsauksen käynnissä olevista ja valmistuneista kuljetustehtävistä. Ecofleetin avulla pystymme saamaan myös seurantaa ja raportointia esimerkiksi polttoaineenkulutuksesta, ajoajasta, mittarilukemista, huoltoajoista ja paljon muusta.

Meidän kalustomme

Soita 0207 622 333 tai jätä soittopyyntö

Pyrimme soittamaan sinulle takaisin aina mahdollisimman nopeasti. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Suomen vahvimmat Oiva